Herfstvakantie 2024🍂

Nieuws

Herfstvakantie 2024🍂

Herfstvakantie in IJsselstein betekent veel zwemme

Al onze activiteiten in de herfstvakantie

Zoals elke schoolvakantie hanteren wij andere openingstijden ten opzichte van het reguliere rooster. Het rooster van de Herfstvakantie gaat in per 28 oktober en loopt t/m 3 november🍂.

Ook hebben wij deze vakantie extra zwemlessen en herhalen we de actie met het vakantiearrangement. Meer informatie vind je verder op deze pagina.


📅 Klik hier om het vakantierooster te bekijken

🏊‍♀️ Kom onbeperkt (banen) zwemmen met ons vakantiearrangement

👻 Kom griezelen tijdens het Halloween disco zwemmen op 1 november van 19.00-21.00 uur.





Zwemlessen in de Herfstvakantie🍁

De gewone zwemlessen gaan in de Herfstvakantie gewoon door en vinden plaats op het normale tijdstip.

Daarnaast bieden we weer extra zwemlessen aan, zodat er extra geoefend kan worden💦!

Hierbij heb je de keus uit:



Optie 1: Vakantielessen

Zoals elke vakantie bieden wij weer de populaire vakantielessen van 1,5 uur aan en deze kosten € 30,75 per les. Opgeven voor meerdere vakantielessen is mogelijk, want zo gaat je kind een stuk sneller door het zwemtraject heen.

Let op: Via onderstaande links kom je terecht op ons nieuwe online reserveringssysteem. Hier kun je direct een plekje voor de vakantieles reserveren.



Optie 2: Privé zwemles

De vakanties grijpen we ook aan om extra privé lessen aan te bieden. Samen met een instructeur gaat je kind werken aan de vaardigheden die nog ontbreken of waar extra aandacht voor nodig is.

Let op: Voor de privé zwemlessen gebruiken we nog onze oude reserveringssysteem.







Vakantie arrangementen🍂

Zwemmen of aquasporten.... Misschien kun je er geen genoeg van krijgen🏊‍♀️. Ben jij ook gek op sporten in het water of wil je dit eens een weekje uitproberen? Dan is het vakantiearrangement echt iets voor jou!

Met het vakantiearrangement kun je in de schoolvakantie heel voordelig zwemmen voor een vast bedrag🌊. Je hebt hierbij de volgende mogelijkheden:


  • Vakantiearrangement 'kinderen' (de hele vakantie recreatief zwemmen)
  • Vakantiearrangement 'sporten' (de hele vakantie banen zwemmen of aquasporten)
  • Vakantiearrangement '6 weken sporten (alleen in de zomervakantie)


De vakantiearrangementen zijn heel gemakkelijk te koop via onze webshop💦. Klik hier voor meer informatie over de verschillende arrangementen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.